Kriterion - Film Crowley
Het Rembrandthuis
Bijlmerpark
Museum het Schip
Hermitage Tentoonstelling
Clifford - Manco
Bellevue - Aactiviteit
Ostade Adam - Rene van der Hulst
Frascati
Filmacademie
Kriterion - Documentaire Alles Mag

KUNSTSCHOOLDAG[EN]

KUNSTSCHOOLDAG[EN] 2018

AFHALEN KSD-TASJES alle deelnemende scholen:
Donderdag 15 t/m zaterdag 17 maart tussen 11.00 en 17.00 uur

In 2018 vindt Kunstschooldag[en] plaats op donderdag 22 en vrijdag 23 maart. Aanmelden voor Kunstschooldag[en] 2018 is al mogelijk. Zowel voor de scholen als voor de instellingen. Stuur een mail naar info@kunstschooldag.nl of neem telefonisch contact op met een van de medewerkers van Stichting JAM, 020-6220183.

Voor de organisatie van Kunstschooldag[en] is geld nodig. Met ieder bedrag zijn we blij. Wilt u een financieel steentje bijdragen? Doneren is nog nooit zo eenvoudig geweest!  

Word Donateur van de Kunstschooldag[en]Wat is Kunstschooldag[en]?

Vele Amsterdamse kunstinstellingen, dit jaar bijna 60, werken jaarlijks mee aan de Kunstschooldag[en], grote en kleine. Allemaal presenteren ze een speciaal programma, dat tegelijkertijd een visitekaartje is voor wat zij gedurende het hele jaar bieden. Tijdens Kunstschooldag[en] doorkruisen meer dan 6.000 8e-groepers en hun begeleiders de stad. Diezelfde scholieren hebben in de voorgaande jaren al een paar keer kennisgemaakt met kunst, op school en daarbuiten. Ze bezochten voorstellingen, concerten en musea. Ook namen ze deel aan intensieve projecten in de klas. Kunstschooldag[en] biedt deze 8e-groepers een waardige afsluiting van hun ‘kunstcarrière’ op de basisschool.

Kunstschooldag[en] is mogelijk dankzij incidentele subsidies en financiële steun van verschillende fondsen. Daarnaast is de medewerking van de kunstinstellingen, artiesten en kunstenaars onontbeerlijk. Evenals de hulp van vrijwilligers en stagiaires van relevante opleidingen. En het enthousiasme van de leerkrachten, ouders en begeleiders die de kinderen op sleeptouw nemen. Dankzij hun inzet en toewijding krijgt de Amsterdamse jeugd de kans een dag lang kunst en cultuur te snuiven. Jaren later weten vele toenmalige deelnemertjes zich Kunstschooldag[en] nog te herinneren!

Voor vragen over Kunstschooldag[en], bel of mail Stichting JAM
Telefoonnummer: 020-6220183 | e-mail: info@kunstschooldag.nl

Contactgegevens

Stichting JAM
Amsteldijk 126 huis
1078 RS Amsterdam

T 020-6220183
E info@kunstschooldag.nl

Like onze Facebook pagina
Wordt u ook zo blij van de KUNSTSCHOOLDAG[EN]?

Word Donateur